...UWAGA...NOWI UŻYTKOWNICY!!!
... brak słowa powitania w waszym pierwszym poście będzie równoznaczny z usunięciem posta i ostrzeżeniem. NA TYM FORUM CENIMY SOBIE KULTURĘ OSOBISTĄ!!! Lektura obowiązkowa:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=2036
Wysłany: 6 Listopad 2009, 11:36
No dobra, a co jezeli zysk na zaoszczedzonym przez telewizory pradzie
przewyzszy straty spowodowane akcją ponownego odpalania TV ?
_________________ My definition is High Definition.
Bledy w pisowni sa celowe, zamierzone i chronione prawami autorskimi.
Uzywanie podobnych bledow jest zakazane i bezprawne ®
Krzycho, jak z ukrycia, co Ty gadasz. Tak na "przypal" to jest najwieksza zabawa, a nie jak male dziecko kryc sie za regalami..wtedy jeszcze wieksze podejzenia wzbudzasz.
Zreszta jakis czas temu rozmawialem z "przedstawicielem wladzy" i stwierdzil, ze nie ma pomyslu, czy mozna to pod jakis paragraf podciagnac, zeby ukarac Nas za Nasze "zabawy".
Pozdrawiam
DNF
_________________ "Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.
Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,
ale której nie warto traktować poważnie"
Michel de Nostredame
Hmm do końca do tej nie jestem przekonany nie pasuje do mojej obudowy po metalowej fajnej latarce.
Czy ktoś będzie zamawiać te diody 1wat? byłbym chętny.
Fusebity: Wewnętrzny generator 8MHz bez dzielenia przez 8
Czyli w nóweczce wyłączasz tylko bit CLKDIV bo zegar 8MHz już ma ustawiony.
Greg, diodka 1W była za słaba? Poprosimy o porównanie jeśli można, z tą 2,2W, jak już będzie błyskać Już ta dioda się przewinęła w poprzednim temacie ale zrezygnowaliśmy jakoś.
Lennin, Midi, Fluxor, i inni którzy pytali o elementy. Przepraszam że dopiero teraz odpisuje. Nie chciał bym się deklarować że coś zorganizuje bo nie wiem, przez ostatnie 1,5 miesiaca nie miałem w ogóle czasu na nic i nie wiem jak będzie teraz . Z diodek chyba już nic nie wyjdzie niestety Płytki mogę zrobić, to na pewno, ba, nawet mam jeszcze kilka. Procki... hmm w sumie mógłbym zamówić i poprogramować. Tranzystory w sumie też. Jeśli ktoś chętny, prosze o konkretne info na PW. Ale jak mówie nie obiecuje.
Jeśli ktoś będzie brał te osramy z farnella to proszę mnie dopisać, jedną bym się zaopiekował. Gdybym wiedział Greg że zamawiasz to bym dał Ci znać.
Aha, http://www.radiomarket.lg...p?cPath=209_217 na liście krajów nie mają Polski, pytałem czy zrobią może wyjątek i wyślą, pisałem do nich jakieś dwa miesiące temu, po angielsku, nie odpisali. Może trzeba cyrylicą? Ktoś obeznany jest? Bo u mnie cienko z tym.
Aha, i jeszcze w sprawie tych procków ze złym wsadem... Diodek mieć nie będe więc nie odeśle, więc jeśli jestem komuś coś winien to proszę żeby te osoby się odezwały również na PW.
I widze że zainteresowanie rośnie, bardzo dobrze
[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 8:46 pm ]
Podlinkowałem z artykułu na swojej www do tego tematu, może zbierzemy więcej "antyfanów" TV
TV jak TV, nie oglądam to mi na nerwy nie wchodzi, ale jak ktoś wymyśli inny od bazooki sposób na wyłączanie tych #$%!^ wideoreklam, przeszkadzających i oślepiających na prawie każdym większym skrzyżowaniu to normalnie ozłocę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum