Promocja w wish = 32 pln na latarki/elektronikę
Moderatorzy: midi, DNF, krzycho_, kodi, lennin, pawelsz, df, ElSor
Tego nie sprawdzałem ale ja zaznaczyłem 3 sklepowe z których dostaje spam i poszło bez problemu
Zresztą to działa automatycznie nikt tego nie weryfikuje i od razu w tej samej sekundzie dostajemy obniżoną cenę.

Ostatnio zmieniony piątek 26 wrz 2014, 12:16 przez hoka, łącznie zmieniany 2 razy.
Były tutaj https://www.wish.com/c/53be91f846188e2dfba44dab
Na razie się skończyły ale nadal można wziąć 16 gb za 1$.
Na razie się skończyły ale nadal można wziąć 16 gb za 1$.
Ostatnio zmieniony środa 24 wrz 2014, 19:39 przez hoka, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie odnośnie obniżenia ceny poprzez udostępnienie informacji trzem osobom. Gdy klikam na share to pojawiają mi się ikonki Facebooka ( nie posiadam konta), google +(również brak konta), oraz środkowa, gdzie wyświetla się jedynie mój mail i nie mam możliwości wpisania innych. Jak w takim razie można dodać adresy na, które się chce wysłać informacje o produkcie?
Te adresy e-mail są pobierane z kontaktów. Pewnie masz tam pozapisywane kontakty ale bez e-maili.
Zaloguj się na komputerze na swoje konto Gmail, przejdz do Kontakty i dodaj 3 takie z których dostajesz spam. Przykładowy:
Janko Muzykant z mailem mailing@grupowe-okazje.net
Potem na telefonie kliknij synchronizację Kontaktów/Konta google i jak się skończy zrestartuj aplikacje wish.
Wracaj do kupowania i wybierz te bzdurne dodane osoby w celu obniżenia ceny.
Dla różnych przedmiotów mogą to być zawsze te 3 same e-maile.
Zaloguj się na komputerze na swoje konto Gmail, przejdz do Kontakty i dodaj 3 takie z których dostajesz spam. Przykładowy:
Janko Muzykant z mailem mailing@grupowe-okazje.net
Potem na telefonie kliknij synchronizację Kontaktów/Konta google i jak się skończy zrestartuj aplikacje wish.
Wracaj do kupowania i wybierz te bzdurne dodane osoby w celu obniżenia ceny.
Dla różnych przedmiotów mogą to być zawsze te 3 same e-maile.