Witam,
Zauważyłem że na niektórych forach internetowych można znaleźć temat o nazwie "Krótkie pytanie - krótka odpowiedź".
Pomyślałem że może warto by było utworzyć taki wątek w dziale "...mam problem z...".
Taki temat mógłby być użyteczny ponieważ na forum było by mniej tematów, a użytkownicy mieliby możliwość zadawania prostych, krótkich pytań.
Propozycja dodania tematu
Zawsze można taki wątek założyć .
Wspomniany przez Ciebie temat na forach to często tzw FAQ gdzie zebrany jest zbiór najczęstszych pytań a ze względu na charakter naszych zainteresowań rzadko kiedy można opisać problem w dwóch zdaniach i tyle też w odpowiedzi
Początkujący użytkownicy mogą pozyskać sporo odpowiedzi na pytania dzięki podpiętym tematom w dziale Baza Wiedzy .
Wspomniany przez Ciebie temat na forach to często tzw FAQ gdzie zebrany jest zbiór najczęstszych pytań a ze względu na charakter naszych zainteresowań rzadko kiedy można opisać problem w dwóch zdaniach i tyle też w odpowiedzi

Początkujący użytkownicy mogą pozyskać sporo odpowiedzi na pytania dzięki podpiętym tematom w dziale Baza Wiedzy .
elektroda.pl