Osobiscie mam Osram Led Driving.Na jedna lampe przypada7 ledow,w kazdego 2w co daje nam 14w na strone i 28 na same dzienne.Cena wysoka,swoje dorwalem taniej o jakies 30%-okazja z allegro.
chciałbym, jeśli to nie jest problem, zobaczyć jak one świecą w nocy,skaktus pisze:Tylko pytanie po co?
Osobiscie mam Osram Led Driving.Na jedna lampe przypada7 ledow,w kazdego 2w co daje nam 14w na strone i 28 na same dzienne.Cena wysoka,swoje dorwalem taniej o jakies 30%-okazja z allegro.
Rozbierz to nierozbieralne cudo z linka i zobacz co tam siedzi - albo ledy 5050 albo smażące się 1W cuda które jednym działają a innym zdychają.Gregor887 pisze:A tu widać, że nie wszyscy czytają to forum
http://www.banggood.com/High-Power-6-LE ... 89633.html
Żadnych radiatorów, metalowej czy aluminiowej obudowy... I cena przystępna, i wygląd niczego sobie - tylko brać![]()
Będzie już z pięć lat, jak jeżdżę z dziennymi światłami firmy marki firma. Kosztowały wtedy 160 złotych, dziś są po 60. Parę dni temu na przeglądzie diagnosta powiedział, że rzadko widuje tak mocne światła.
Gdyby to jeszcze miało wielki baner Obsram czy Psilips - to rozumiem snobizm. Ale tak tylko... po co przepłacać![]()
Ale na światełkach to ja się nie znam, dlatego tu jestem i się uczę.
Narva nie jest łatwo dostępna?surkey pisze:A coś innego łatwiej dostępnego ?