Dosc dobrze wypada MC-E w refie od jakiejs UF'ki? Midi popraw mnie, zabij mnie, ale nie pamietam z jakim refem na zlocie testowales ta diodke.
Jak na 18650 masz za maly run-time, to zakup sobie li-iony o rozmiarze D

Pozdrawiam
DNF
Zależy od tego co jest priorytetem...igi pisze:Ja z swojego doświadczenia mogę powiedzieć że i tak większość w końcu skończy na li-ion'ach
To akurat kwestia drivera, Zebralight chwali się, że nawet na bateriach AA mają stałą jasność.igi pisze:latareczka im bardziej rozładowana tym świeci ciemniej a ja wolę stałą jasność do końća
hehe drogo? za dobry sprzet, konstukcje, dobre ledy, elektronike sie placi...marcus pisze:patrze na tą Zebre i nie mam pojecia czemu ona taka droga?
H50 235,00 zł
H60 340
Nie wiem czy droga, z tego co widzę to większość latarek o podobnych parametrach oscyluje wokół 200 PLN lub więcej...marcus pisze:patrze na tą Zebre i nie mam pojecia czemu ona taka droga?
To się nie zawsze sprawdza.pawelsz pisze:Jeśli priorytetem jest czas działania, to można używać trybu niższego, to jest chyba lepsza opcja niż powolne padanie jasności - mamy kontrolę nad potrzebną ilością światła.
No właśnie tu ciekawostka: Czytałem opinie o H501 i ktoś się zwierzał, że testował na akumulatorach AA oraz 14500 i wyszło, że na Li-ionach świeci zauważalnie ciemniejbandit pisze:Podsumowujac nie ma co sie bac crek ani li-ionowTeraz nie zakupie juz nic zasilanego "zwyklymi" bateriami bo przekonalem sie jaki potencjal daja ogniwa li-ion.