Bubulak, HC30 z kodem wyjdzie cię u żółtych ok 35$ do tego najtańsza ładowara za kilka $ i ogniwa z odzysku ok 5-10zł/szt. Powinieneś zmieścić się w 150zł a będziesz miał zestaw z min 1 zapasem.
Do tego lampki na 18650 potrafią rozwinąć skrzydła
Ode mnie też głos na HC30. Z kodem od m4d m4axa 140 zł na banggood + ładowarka w formie powerbanku i używane ogniwa za parę PLN - lepiej w tych pieniądzach nie widzę.
Z tym że to była tylko taka moja luźna propozycja aby kolega miał świadomość że istnieją inne rozwiązania. Jeśli jednak chce czerwoną diodę z tyłu i inne wymienione bajery to HC30 odpada - nie ma co wpychać koledze na siłę
Witam, podepnę się, chce kupić latarkę czołową z funkcją przypięcia do roweru i mam pytanie czy Skilhunt H02 NEW to optymalny wybór ? teraz widzę że polecacie Nitecore HC30 czy lepsza jest?
Jeśli chodzi o rower ,Nitecore to bardziej na głowę , kiedy coś innego już świeci na kierownicy.
Dlaczego ? Reflektor SMO - lepsze skupienie , gorszy rozkład i zmiękczenie światła niż TiR w H02 NEW.
Wszystko zależy czy chcesz świecić bliżej czy dalej.
Światło jednolicie rozłożone, czy może być jasny środek i mniej jasny okrąg - tak świeci reflektor w HC 30.