Na body CR-ki z DX wciąż oczekuję, Chinole mają aktualnie niezły dilej w tej kwestii

wrrr...ja też bym pozamykał za takie drenowanie mózgów i oczu...Panowie, zakładamy projekcik? Rozpoznanie terenu, budowy tych oslepiaczy, mozliwych do sforsowania interfejsów i wymyslenie rozwiązania...?swietlik pisze:TV jak TV, nie oglądam to mi na nerwy nie wchodzi, ale jak ktoś wymyśli inny od bazooki sposób na wyłączanie tych #$%!^ wideoreklam, przeszkadzających i oślepiających na prawie każdym większym skrzyżowaniu to normalnie ozłocę.Manekinen pisze:[...]może zbierzemy więcej "antyfanów" TV
http://www.veehraz.yoyo.pl/pracownia_el ... neral.html[...] specjalnie zmodyfikowana wersja firmware 1.2 do TV-B-GONE. Posiada zoptymalizowaną listę marek europejskich (Koniec czekania 15 sekund aż zgaśnie LG!!!).
Przychodzi mi na myśl jeszcze jakiś patent z peryskopem - robiłem cos takiego w podstawówce... Opuszczasz rurę na wysokość okien sąsiadów, klikasz i idziesz spać... albo i obserwujesz reakcjeCalineczka pisze:Manekinen, dzięki. Znaczy się jest nadzieja. Myślę, że wystarczy kilkanaście najpopularniejszych marek i skuteczność będzie spora. Ja mam takich egoistów w bloku co to nocami basują sobie po sąsiadach. Ich okno spokojnie mogę wymacać jakimś throwerem z IR w środku. Potem dobudować do latareczki jakiś cykliczny generatorek-włacznik i z pomocą noktowizora wycelować, a zamocowac na jakims drzewie w lesie. Drzewa tuz pod oknami. Taka seria power-off np. co minutę
![]()
![]()
![]()
Na dobrą sprawę idąc dalej moge nawet przecież zrobić ta latarkę sterowaną pilotem przeze mnie. Chcę miec ciszę-klik i mamChyba, że przekleństwa będa głośniejsze od tego nieszczęsnego audio....