W nowszym zrobili nawet do 500 cykli wykres...
no dobra dobra, ale spada w ciągu kilku cykli może (nastu?) do 2400mAh i potem już łagodniej w dół, CGR18650A-starsza osiąga jakieś 1600mAh po około 170 cyklach a CGR18650E-nowsza nawet po 500 cyklach ma większa pojemność.Bocian pisze:w nowszym to od tych 2600mAh jest baaaardzo stromo w dół na początku.
...no tego to ja nie wiem, nie mierzyłem. A Ty?Bocian pisze:Że już nie wspomnę jak się sprawy z Chinolami mają po tych 50, 100 cyklach zapewne
Nie, szkoda mi czasu na toCalineczka pisze:...no tego to ja nie wiem, nie mierzyłem. A Ty?Bocian pisze:Że już nie wspomnę jak się sprawy z Chinolami mają po tych 50, 100 cyklach zapewne![]()
...szkoda twojego zdrówka Drogi AdminieBocian pisze:I wnerwia mnie szczerze jak jakiś mądraliński wycenia część mojego produktu na 3,5złplus rurki miedziane za tyle i tyle + tamto i tamto. Nie docenia ogromu pracy jaka temu towarzyszy po prostu
Mariusz zadałeś pytanie na które nie jestem w stanie odpowiedzieć. Nie mogę każdego ogniwa wrzucić na analizator bo to od groma czasu zajmuję, a ja go nie mam po prostu. Robię proste skuteczne testy, które umożliwiają mi selekcję. Jako ciekawostkę powiem szczerze że na ogniwa miałem jak narazie jedną reklamację. Zgasło nagle w latarce Romisen RC-K4 spimpowanej przeze mnieMariuszB. pisze:Bocian..... pytanie zadane z ciekawości-ile cykli wytrzymają takie aku z odzysku, i ile straciły na pojemności w porównaniu z nowym ogniwem:?: