http://www.jet-pol.pl/index.php?p14,lat ... lement-e3p
A podobno kobiety lubią świecidełka

Co ?Jordan58 pisze:Witam ! Otrzymałam na prywatną wiadomość przykre spojrzenie na mój udział na forum www. swiatelka.pl. Konkretnie zarzuca mi się, że " jako kobieta to powinnaś zająć się garami a nie latarkami"
Kochani, byłbym bardzo ostrożny z tak namolnym doradzaniem osobie, która nie miała do porównania latarki z diodą ciepłą i zimniejszą, zakupu latarki z diodą Q3 5A. Po pierwsze nie każdy tak naprawdę polubi ciepłe światełko - ja sam jestem mocno rozczarowany barwą diody Neutral White (dla mnie to niestety bursztynowa ciemnica...) jaką zakupiłem wraz z latarką Eagletac P10A2, nie mówiąc o zdecydowanie (moim zdaniem) gorszym oświetleniu terenu. Nie dość, że uzyskujemy mniej lumenów (nominalnie z tego samego zasilania) to jeszcze barwa światła powoduje, że mniejszy kontrast nie pozwala dostrzec tak łatwo wielu szczególików terenu... Tak więc, przyjmując, że to bardzo indywidualna sprawa, to upodobanie do odpowiednich barw światła, radzę mimo wszystko obejrzenie w realu światełka z diodą ciepła zanim dokona się zakupu który potem rozczaruje...bonio2 pisze:Jolu, ja bym wybrał JetBeam, mimo wszystko bardziej mi się podoba i ma cieplejszą diodę...
Witaj JordanJordan58 pisze:Otrzymałam na prywatną wiadomość przykre spojrzenie na mój udział na forum www. swiatelka.pl. Konkretnie zarzuca mi się, że " jako kobieta to powinnaś zająć się garami a nie latarkami"