NO i stało się- zakup dokonany.
Wybrałem przesyłkę "Registered Airmail Post" i zobaczymy kiedy dotrze.
Martwię się troszkę bo 30-go marca również dokonałem u nich zakupów i do dziś przesyłki nie ma a na statusie zamówienia figuruje:"Confirmed,Payed,Unshipped" a na zakładce operate:"Confirmed".
Ponadto jest jeszcze jedna rubryczka "Booking process:Don't shipping until all products on deck.".
Już do Nich pisałem i otrzymałem e-mail z numerem przesyłki do sprawdzenie statusu na Ich poczcie.
Niestety taka przesyłka tam nie figuruje.
Dziś dodatkowo zmartwiłem się po zakupie VG20, ponieważ na obu zamówieniach znajdują się takie same informacje.
Ja już zacząłem nerwowo nogami przebierać, więc mam nadzieję że teraz to pójdzie szybciej.
Poza tym, ja angielski to tak nie za bardzo rozumię i w razie reklamacji to hmm, będzie problem. ( mówili rodzice: "synku, ucz się języka"

)
Luigi, przesyłka DHL-em kosztowała by 17$. Ja wybrałem "registered" co pochłonęło 7$.
Temat zakupów na DX czytałem i aż włosy dęba stają
Maskiu, niech najpierw dotrze.
mjasiek,
Kupowałem ostatnio na CNQ i przesyłka typu Registered Airmail Post trwała 14dni po kliknięciu kup teraz na sklepie do momentu pojawienia się listonoszki z kolejną latareczką
kolejną latareczką piszesz i cieszysz się jak dzidzi - toż to naprawdę zaraza jakaś.
W co ja się pakuję
Troszkę się dziwie że jeszcze nikt nie napisał tematu o tej VG20.
Mam nadzieję że CNQ pomoże mi to zrobić.
Trzymajcie kciuki.
O postępach w przesyłce będę Was informował .
[ Dodano: 16 Kwiecień 2012, 21:49 ]
Vigo pisze:DNF pisze:Co do zakupów na Cnquality, to potwierdzam, szybko i sprawnie

Również registered wybrałem.
Vigo, kolejny co Kinga widzi jako puszkę

Też się czaję na tą lampkę

Pozdrawiam
DNF
Aż jutro chyba zakupię specjalnie puszkę coli/pepsi (choć nie przepadam) i cyknę fotkę porównawczą.
_
Vigo -złośliwcze. Prosiłem parę postów wcześniej by mnie nie drzaźnić