Mam podobne odczucia jak ElSor, tzn. problemem nie są ani posty, ani PW, tylko słowa kluczowe, a nawet nie one, bo same słowa to 13MB tylko tabela zawierająca relacje między słowami kluczowymi a postami "phpbb_search_wordmatch", Zapewne w niej mamy rekord dla każdego niepowtarzalnego słowa w danym poście i odpowiednie ID słowa kluczowego z tej tabeli 13MB. Wszystko z odpowiednimi indeksowaniami, aby wyszukiwanie było bardzo szybkie (i jest) i przy wyszukiwanie nie trzeba przeszukiwać całych tabel z postami i dopasowywać wzorców do każdego postu.
Też się zastanawiałem, by napisać, żeby wyszukiwanie przerzucić na Google, ale w końcu się nie odważyłem
Ostatnio zresztą już wiele razy tak używałem, tylko w prostrzy sposób, po prostu szukałem na przykład:
Nieraz jest to nawet lepsze od forumowej szukajki, np. gdy nie pamięta się jakie słowa i w jakiej formie padły, google odmienia przez przypadki i jakieś synonimy nieraz też.
Nie jest to to samo, ale... bo po użytkownikach w ten sposób nie umiem, ani wyświetlania po postach.
A w ogóle, to oprócz tych błędów przy wysyłaniu są inne problemy z silnikiem? Bo te błędy to już są od ho, ho, ho, ho, i jakoś sobie radzimy (ja miałem wrażenie, ze najwięcej problemów miałem, gdy wysyłałem rano ok. 6:00 stwierdziłem, że może wtedy są odnawiane bazy słów kluczowych i jakoś z tym żyłem... Nieraz były też błędy inne, które uniemożliwiały wysłanie czegokolwiek "przerwanie połączenia z bazą, albo brak połączenia". I to też raniutko.
Co do PW. To ważne rzeczy przeniosłem sobie w "Zapisane"

co oczywiście nic nie dało, ale nie były na szczęście takie ważne. W sumie to i tak nie lubiłem PW, bo brak wątkowania (a ludzie nie cytują i nie wiem, co było wcześniej ustalane), brak wyszukiwania... Tak, że ze mną to teraz tylko przez e-mail proszę
Calineczka
Co byś nie zrobił, to i tak tu zostaniemy!