Wysyłam dzisiaj posta o godź. 13.56...Error...wiedząc, że może pojawić się z opóźnieniem czekam cierpliwie go godź. 15.00 dalej nic. Patrzę na swój profil a tu trzy niespodzianki...

Ja muszę spytać, bo już widzę coś podobnego któryś raz ostatnio na forum i się dziwię. Jakiet Ty używasz urządzenia do czytania forum, że "screeny" robisz aparatem cyftowym, a nie za pomocą PrintScreen? Jak to robisz, że Ci wygodniej? Ja jak mam robić jakieś jedno zdjęcie aparatem/telefonem, to mnie ...piiii... bierze, że będę musiał jakiś kabel, kartę, bluetooth podłączać/wkladać/łączyć...tomeksz68 pisze: [url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_52f0f600ed8b257.jpg]Obrazek[/url]
Teraz tyElSor pisze:tomeksz68, nie byłoby szybciej zrobić Print Screen?
Odpowiedź bardzo prosta, kiedyś pamiętałem ale...allegro zażyczyło sobie stronę z moją korespondencją do gościa, który mnie oszukał. Grzebałem, sapałem, pociłem się i nie dałem rady mimo, że robiłem krok po kroku jak było w instrukcji. Szlak mnie trafił mysz zakończyła pod butem a klawiatura na ścianie. Od tego momentu wolę robić fotki. Domyślam się, że to bardzo proste...marmez pisze:Ja muszę spytać, bo już widzę coś podobnego któryś raz ostatnio na forum i się dziwię. Jakiet Ty używasz urządzenia do czytania forum, że "screeny" robisz aparatem cyftowym, a nie za pomocą PrintScreen? Jak to robisz, że Ci wygodniej?
Kod: Zaznacz cały
conwert plik.png wynik.jpg
Od razu zauważyłem poprawę, zanim wszedłem w ten wątek jeszczeCalineczka pisze:zatem testowo wyłączyłem wyszukiwarkę forumową
To jest inny problem opisywany w tym wątku:tomeksz68 pisze:Przed momentem podczas próby wysłania wiadomości email otrzymałem taki oto komunikat:Ran into problems sending Mail. Response: 553 5.7.1 We don't relay mail