skaktus pisze:
Przeczytaj jeszcze raz co piszesz i zauważ, że piszesz głupoty.
Akumulator wyssa jak chce bo taki to sterownik, co ciekawe, podobne zdarzają się w dużo bardziej markowych produktach i zachowują się tam tak samo - im bardziej naładowane akumulatory, tym większy prąd w leda, im dłużej tym słabiej świeci.
Ilość trybów to sprawa indywidualna - znam osoby które nie życzą sobie nic poza 100% więc...
Na koniec - spodziewasz się cudów po latarce za 19,99 zł. Pokaż mi inną czołówkę o takim wykonaniu, w takiej cenie, z pigułą z prawdziwego zdarzenia itd...
Przede wszystkim nie głupoty !
W zależności jaką diodę tam zamontujesz,prąd jest większy lub mniejszy-i to jest fakt.
Co mnie obchodzi że w innych jest tak samo-rozmawiamy o tej czołówce.
Piszesz że w twojej idzie 700mA-fajnie,ale nie masz żadnej kontroli nad czasem rozładowania pakietu aku.
Jasne można zabrać ze sobą zapasowe-ale przydał by się słabszy tryb bo światła jest więcej.
Przepraszam masz kontrolę-możesz włączyć strobo albo wyłączyć latarkę.
Jak Tobie to pasuje to ok-ja się nie czepiam,za to Ty tak.
A że nie pasowały mi tryby i czas działania na innej diodzie wymieniłem jedno i drugie.
I nie spodziewam się cudów za te pieniądze ale mogło by być lepiej-jest to fajna baza pod moda (światło z oryginalnej powoduje u mnie grymas na twarzy-z resztą nie tylko ja tak to odbieram),
Po modzie,za niewielkie pieniądze można uzyskać naprawdę fajną i funkcjonalną czołówkę.