Forum odwiedzałem dość dawno jako gość, gdy pojawiły się jakieś przebłyski posiadania fajnej latarki i ogólnego zainteresowania tematem.
Dzisiaj przypadkowo znalazłem jakąś latarkę zasilaną 3xAAA ale to chyba nie będzie to czego szukam, skłoniło mnie to do rozpoczęcia poszukiwań.
Do sedna:
Potrzebuję latarki do ogólnego poruszania się w ciemności w mojej okolicy wieczorem tam gdzie nie sięga światło lamp, czasami do poruszania się po własnym podwórku po ciemku, ponieważ nie dorobiłem się jeszcze dobrego oświetlenia a jak mi wiadomo latarkę zwłaszcza z lepszą mocą wypadałoby mieć.
Z mojej lektury wynika, że warta uwagi była by latarka firmy Convoy z AliExpress i na pewno tam chciałbym dokonać pierwszego zakupu.
Kwota jaką dysponuję to jakieś 13-15 $ i jest to maksymalna kwota na chwilę obecną.
Fajnie by było gdyby latarka była zasilana wyłącznie ogniwami 18650 ponieważ mam ich kilka z racji używania ich w innych urządzeniach, ładowarkę również posiadam więc nie będę tutaj nękał i męczył o to jakie ogniwa kupić lub jaką ładowarkę wybrać - temat znam od podszewki oczywiście nie chwalący się.
Czekam na wypowiedzi bardziej doświadczonych ode mnie użytkowników.
Pozdrawiam