Szukam latarki spełniającej następujące wymagania:
cena: 200zł (jak warto dopłacić mogę do 300 dociągnąć)- najlepiej z zagranicy- mogę poczekać byle jak najlepiej za jak najtaniej
zasilanie: najlepiej więcej niż jedna 18650 ( jestem otwarty na inne pomysły, ale fajnie żeby nie trzeba było co 5minut wymieniać baterii i żeby osiągi były "ustabilizowane". 18650 akurat mam i mam też ładowarkę ale może 26650 ? )
rodzaj latarki i przeznaczenie: raczej wół roboczy. podręcznie noszę convoya s2. szukam czegoś co będzie mogło przez jakiś czas operować dość dużym światłem, z szerokim kątem lecz fajnie żeby punktowo zasięg też był nie najgorszy (urbex, gry terenowe, obozy harcerskie itp) nie koniecznie super poręczne i najlżejsze ale dośc wytrzymałe
jako właściciel convoya wiem, że robią dośc fajne latarki w dobrych cenach. w oko wpadł mi model 4x18a ale brak sterownika biscotti a zastosowanie kilku sztywnych trybów mi się nie podoba. znajdę w tym budżecie coś lepszego ? a może ktoś wie czy niedługo nie wypuszczą modelu z biscottem ?
(Mam umiarkowane zdolności elektroniczne więc cośtam mogę sam podrobić jakby trzeba było. A może jakiś szperacz domowej roboty ?)