Wyjete z blisterka, nowka sztuka, przed chwila przyjechalo z DX, 2gie wyglada normalnie i wlasnie sie laduje. To capi dosc dziwnie, i troche jakos mu nie ufam i chyba nie wsadze do ladowarki... IN TRUSTFIRE LI-ION`S WE (DONT) TRUST
Calineczka pisze:...przed użyciem napisać testament ...
Czekamy na wnioski
Wnioski... Wnioski sa proste i oczywiste - tylko ogniwa AW. Mam 8 roznych, wszystkie sprawne, TrupFire mam 2 z czego 1 wyglada jak wyzej... BTW, moze ktos chce do testow lub czegokolwiek innego te zwloki? To ponoc protected
UF jest o niebo lepiej wykonane od Trusta, przykład:
miałem 18650 od TF- poszedł w pare tygodni. Teraz mam 16340- musiałem rzucić o ściane, żeby zadziałał (ale teraz działa ) 14500 od UF mam chyba z pół roku- zero jakichkolwiek oznak zepsucia.
Także- kupujcie rzeczy od UltraFire
toosh pisze:co to są ogniwa 'AW'? można jakiś link?
Wstyd nie wiedziec Ok, zartowalem. Drogie, ale warte kazdego centa. Tez chinskie, ale z kontrola jakosci i robione wg. specyfikacji kolesia co sie na tym zna. Najtaniej do kupienia tu:
nie toosh, AW bo o nim mowa je produkuje i robi to naprawdę dobrze, skoro latarkoholicy z całego świata zgodnie mówią, że ogniwa od AW są najlepsze.
Nie zawyża parametrów oraz ma dobre zabezpieczenia - PCB, termiczne oraz na wzrost ciśnienia...
Tu masz krótki opis 1go z ogniw: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=220
Dodam, że obsługa u AW jest super- od zamówienia/zapłacenia do dostawy mija ok tygodnia i obsługa jest naprawdę super.
tosh - ogniwa 2500/2600 są dostępne na rynku produkuje je LG-Hem i Samsung ale w sprzedaży detalicznej są dostępne tylko w kilku wyspecjalizowanych sklepach (w ramach ciekawostki dorzucę, że ważą średnio 48-50g). Są opisane marką producenta, napieciem znamionowym, numerem serii i pojemnością. Powszechnie dostępne ogniwa 18650 – zwykle mają pojemność ok. 2000-2200 i ważą 43-44g i od bidy znajdziesz na nich oznaczenie typu 18650.
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)