Mocna latarka.
Mocna latarka.
Przymierzam się do zrobienia pierwszego customa. Od razu z grubej rury. Lubię wyzwania no i liczę też na pomoc forum jak i kumpli. Dokładnie jak ona ma wyglądać chciałbym określić z Waszą pomocą. Chciałbym się zmieścić w 300zł bez obudowy i akusów. Ma świecić światłem skupionym jak i rozproszonym (kumpel zaproponował dyfuzor). Mieć parę trybów (np 5,10,30,100%). No i tak żeby obudowa odprowadziła dobrze ciepło.
propozycja diody: luminus sst-90, jaki do tego driver itd. Jetem bardzo otwarty na sugestie i podpowiedzi
propozycja diody: luminus sst-90, jaki do tego driver itd. Jetem bardzo otwarty na sugestie i podpowiedzi
Tomku, pisalismy o tym na gg:)
Wiec ponowie. Dioda SST-90. Jesli chcesz wygar, ale ciac koszty to mozna dac MC-E i do tego dobry ref z DXa. Nawet calkiem, calkiem sie skupi(bawilem sie taka lampka, modowana przez Leszka
) no i wysterowac ja na te 3-3.5A
Elektronike do Luminusa zrobil greg. Mozesz podpatrzyc konstrukcje, potem zobaczyc co Volt ciekawego ma na stanie
Zdanie "Ma świecić światłem skupionym jak i rozproszonym" jest nielogiczne, ale wiemy o co chodzi
Pozdrawiam
DNF
Wiec ponowie. Dioda SST-90. Jesli chcesz wygar, ale ciac koszty to mozna dac MC-E i do tego dobry ref z DXa. Nawet calkiem, calkiem sie skupi(bawilem sie taka lampka, modowana przez Leszka

Elektronike do Luminusa zrobil greg. Mozesz podpatrzyc konstrukcje, potem zobaczyc co Volt ciekawego ma na stanie

Zdanie "Ma świecić światłem skupionym jak i rozproszonym" jest nielogiczne, ale wiemy o co chodzi

Pozdrawiam
DNF
Może SolidWorks? Co prawda nie jest darmowy ale.. teges.. mogę ci pożyczyćKciuk pisze:Jakiego programu mogę użyć do zaprojektowania obudowy w 3d?

Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01