wlasnie mialem wrzucac info o tym - nie wyczytales o tym, albo napisales na pl.misc.elektronika:)??
napisalem do nich maila, zobacze co odpisza. cena bedzie pewnie zlaezec od ilosci, strzelam na okolo 50-70 euro.
fajna sprawa - jest mozliwosc regulacji mocy i ma miekki start, z tego co widze to to pobor pradu na starcie nie jest tak duzy jak w przypadku normalnych balastow, nie da w dupe aku.
powiem szczerze ze az mnie trzesie, nie wiem czy zasne do jutra:P dam znac jak cos odpisza, albo zadzwonie jutro:)
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
z takim pesymizmem do sprawy podchodzic... brightstar kosztuje jakos okolo 50Euro, wiec mam nadzieje,ze cena bedzie podobna. konstrukcja wydaje sie byc rewelacyjna:)
trzymajcie sie.... cena detaliczna za sztuke to 170 ojro:) o ile dobrze zrozumialem przez tel. popoludniu mam dostac mailem dokladna specyfikacje i ew rabaty od ilosci, to dam znac.
No widzicie, wyszło że moje gdybanie to optymistyczne było
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
My definition is High Definition.
Bledy w pisowni sa celowe, zamierzone i chronione prawami autorskimi.
Uzywanie podobnych bledow jest zakazane i bezprawne ®
No coz bede musial sprzedac i Henka i Mietka
Prosze mnie dopisac na1 sztuke