Banggood
Kupiłem C8 i też odnoszę takie wrażenie. Gwinty suche, jeden oring za cienki, przez co gwint zakręca się bez oporu, pod diodą zupełna pustka, zero pasty czy czegokolwiekzieloczek100 pisze:marmez, Dzięki za wyjaśnienie.
Dostałem informację od jednego z forumowiczów, że lepiej będzie zamówić w Aliexpress u oficjalnego dystrybutora, ze względu na jakość. Podobno w Banggod można często trafić na tzw. odpadki produkcyjne znacząco odbiegające jakością od tych Convoyów dostępnych na Aliexpress. Jestem ciekawy waszego doświadczenia z zamawianiem danego produktu w różnych sklepach.

Jak bardzo nieprzychylny komentarz na banggood trzeba wysmarować żeby nie przeszedł moderacji? Bo chyba mi się udało 
Ale za to równocześnie napisana reklamacja (praktycznie to samo co w komentarzu) na 133zł została uznana bez żadnych "ale" i mają robić zwrot. Trochę "zdenerwowany" to pisałem no bo jak się nie zdenerwować, skoro zakupione ESC przypalają mi silniki w quadcopterze z powodu kiepskiego softu.

Ale za to równocześnie napisana reklamacja (praktycznie to samo co w komentarzu) na 133zł została uznana bez żadnych "ale" i mają robić zwrot. Trochę "zdenerwowany" to pisałem no bo jak się nie zdenerwować, skoro zakupione ESC przypalają mi silniki w quadcopterze z powodu kiepskiego softu.
Cześć.
Na banggood jeszcze nie kupowałem (kupowałem na AliExpress).
Chcę kupić latarkę w promocji.
Na co zwracać uwagę ?
Po prostu kupić przez PayPal i czekać aż dostanę a jak nie to zakładam spór z PayPala i czekam na pozytywne rozpatrzenie?
Czy w PayPalu muszę dokupić jakieś ubezpieczenie czy nie?
Z góry dzięki
Toemk
Na banggood jeszcze nie kupowałem (kupowałem na AliExpress).
Chcę kupić latarkę w promocji.
Na co zwracać uwagę ?
Po prostu kupić przez PayPal i czekać aż dostanę a jak nie to zakładam spór z PayPala i czekam na pozytywne rozpatrzenie?
Czy w PayPalu muszę dokupić jakieś ubezpieczenie czy nie?
Z góry dzięki
Toemk
Kupujesz, płacisz, dostajesz nr nadania (albo dokupujesz za ~2$) i czekasz.
W razie problemów możesz założyć spór na paypal.
W razie problemów możesz założyć spór na paypal.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.