Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem. Zachęcony zostałem wpisami na wykopie, o zakupie tutaj ogniw czy dopracowanych latarek. Powoli czytam i pogłębiam wiedzę na ich temat. Pomyślałem, że i ja się przysłużę Wam, otóż wróciły kupony 10/20 na dhgate dla nowych użytkowników jak ktoś nie wyrobił się ostatnio to ma szanse, trzeba się zarejestrować z reflinka http://m.dhgate.com/ii/u6VbM36d a później kupić przez apkę mobilną-ja chyba kupię sobie ładowarkę Nitecore D2. Pozdrawiam!
Panowie na kontach gdzie zużyliście kupon podczas akcji z 2014/2015 rozesłali kupony 5/6$ więc można sobie coś ciekawego wyrwać. Musicie się spieszyć bo wkrótce wygasają.
hoka pisze:Panowie na kontach gdzie zużyliście kupon podczas akcji z 2014/2015 rozesłali kupony 5/6$ więc można sobie coś ciekawego wyrwać. Musicie się spieszyć bo wkrótce wygasają.
Przejrzałem sobie uprawnienia które apka dhgate sobie używa bez pytania użytkownika:
bezpośrednie wybieranie numerów telefonu
dostęp do systemu plików USB
odczytywanie zawartości pamięci USB
mikrofon - nagrywanie dźwięku
pełna licencja na interakcje między użytkownikami
odczytywanie ustawień i skrótów na ekranie głównym
pełny dostęp do sieci
modyfikowanie ustawień systemu
I czy dla kilku $ warto sobie szpiega w fona instalować?
Oczywiście zaawansowany użyszkodnik androida sobie z tym poradzi ale ilu takich jest?
M
akurat do skorzystania z kuponu appki nie potrzebujesz co do uprawnień na androidzie działa to nieco inaczej niż się można spodziewać i nie masz się czego obawiać
Ostatnio zmieniony środa 02 lis 2016, 06:53 przez hoka, łącznie zmieniany 1 raz.