Nie napisałem że jest najlepiej wykonana. Ale jak ktoś oczekuje cudów za 30 zł to się nie dziwię, że potem są narzekania...
Do AA też za 30 zł dobrej ładowarki nie kupisz ... Ja kiedyś próbowałem i w końcu skończyło się na bc-700...
Ja sam używam wf-139 wersji oryginalnej i też nie strzela, nie śmierdzi, nie przeładowuje ...
Rozumiem też po części sarkazm płynący z Twojej wypowiedzi - każda sroka swój ogon chwali ...
Tyle że ja też zaczynałem od AA w latarkach, i szybko doszedłem do wniosku że to ślepa uliczka. Po pierwsze ilość światła nie może się równać w żaden sposób z li-ion, a o to przecież w głównej mierze nam wszystkim chodzi.
Po drugie czas działania na AA jest słaby, na 7880 akceptowalna jasność utrzymuje się około 40-50 minut. Po trzecie żeby wydłużyć czas trzeba stosować 2xAA lub 3XAA a to niweluje ostatni plus zasilania z paluszków - kompaktowość...
Li-ion to praktycznie same plusy ... Jedyny minus to brak możliwości zakupu zasilania w kiosku, ale znając ograniczenia naszego światełka, albo zabieramy zapas ogniw, albo jeżeli naprawdę nie będziemy mieli prądu przez miesiąc bierzemy dodatkowo coś małego na AA.
Jednak sytuacja taka jest czysto teoretyczna, bo ciężko mi sobie wyobrazić sytuację w której nie będziemy mieli dostępu do prądu przez miesiąc, ale za to kiosk z paluszkami będziemy mieli pod nosem i to o każdej porze dnia i nocy

, bo nie wiem czy wiesz, ale baterie w latarkach mają taką dziwną właściwość, że się wyładowują w nocy, gdy się latarek używa. Więc albo mamy zapas, albo wracamy po ciemku.
Na koniec - sorry za ton wypowiedzi, ale sam mnie sprowokowałeś, i polecam więcej obiektywizmu na przyszłość

.