Wiem, że jestem dość świeży na forum jednak przeglądam forum od paru dni i szukam rozwiązania dla mojej kabiny do piaskowania a jak się uda to będę próbował oświetlić diodami mój garaż

Przez przypadek trafiłem na aukcji diody COB 10W za jakieś małe pieniądze więc postanowiłem że sobie kupie 5 na próbę z myślą że po prostu podepnę pod 12V i będzie działać, jednak po krótkiej lekturze uświadomiłem sobie że dioda po prostu się spali. Zacząłem szukać jakiś poradników jednak słabo mi idzie i nie wiem jak się zabrać za zasilenie tego. Diody które kupiłem mają parametry: COB 10W 9-12V oraz 900 mA. Po kilku poradnikach doszedłem do wniosku że potrzebne są mi driver-y które będą regulowały prąd do 900 mA więc zakupiłem takie na 10W w ilości 5 sztuk poniżej opis z aukcji:
10w LED driver
Input Voltage:DC12-24V
Waterproof Rank:Non-waterproof
Output Voltage:DC3-12V
Current:900mA
Storage Temperature:-20-80
Mam jakieś zasilacze od oświetlenia halogenowego oraz od laptopa widoczne na poniższym zdjęciu:

Jako że zakupiłem driver-y na 10w postanowiłem połączyć do każdej diody po jednym driver-że czyli 3 driver-y równolegle do źródła zasilania o do nich po jednej diodzie. Czy dobrze kombinuje? Ma to jakiś sens? Który z tych zasilaczy nada się najlepiej? Czy poszukać zupełnie innego? Czy ten niebieski zasilacz jest już przystosowany do LED-ów o pobiranym prądzie 750mA? Czy nada on się do zasilania moich diod bez dodatkowych driver-ów?