Jeśli ma być to latarka, która miałaby oślepić kogoś, to raczej musi działać to szybko, przecież nie powiesz: "Panie agresorze, proszę poczekać, znajdę tylko odpowiedni tryb w latarce aby ...

... Panu po gałach". Musi być to jakaś latarka, w której będziesz wiedział jaki masz aktualnie tryb i będziesz mógł je szybko przełączać. Więc latarka tylko z jednym przyciskiem zasilającym chyba odpada, powinien być oddzielny przycisk do zmiany trybów, najlepiej w obie strony "+ i -", albo z jakimś pokrętłem. Są chyba takie, gdzieś taką z pokrętłem widziałem. Co do sprzętu, nic nie doradzę, bo nie wiem gdzie takich szukać, mówię tylko jaki sprzęt byłby lepszy do tych zastosowań. Do tego musi być to jakaś latarka, która nie zmienia trybów podczas wstrząsów. Convoy jak jest włączony, wystarczy że będzie uderzany od spodu, ogniwo wtedy nie będzie się stykało ze sprężyną i zaczną przeskakiwać tryby. To jest istotne, bo jakbyś chciał użyć tej latarki podczas strzelania z pistoletu, to z każdym strzałem zmieniałbyś tryb. Fajna byłaby dyskoteka XDD