MASTECH MY-68

Czyli wszystko co potrzebne prawdziwemu DIY'owi;) Porady, pytania i opisy używanego przez nas sprzętu.
Awatar użytkownika
pawelsz

Post autor: pawelsz »

Ja pytałem Arka o mierniczki, mam taki tani, mam i firmowego Mastecha i ciągle myślę o zakupie podobnego, albo innego mierniczka, też używam go sporadycznie i w zasadzie ino V i A mierzę, ino to to co zmierzę, chciałbym żeby było dokładnie zmierzone- skoro potem podaję czasem wyniki na forum, a takich tanich, prostych i jednocześnie dokładnych mierników nie ma :(
Pomyślę jeszcze , na razie porównuję swoją taniochę z firmowym Mastechem :)
Gratulacje Boss z mierniczka :)
Awatar użytkownika
bosss

Post autor: bosss »

No to pawelsz były glowne powody ktore skolonily mnie do wymiany sprzetu tez chcialem zeby moje pomiary mial pokrycie ze stanem faktycznym;]
EDC: Nitecore Sens Mini CR2
Backup: Fenix PD12 CR123
Czołówka: Fenix HP05
Thrower: SkyRay KING
Rower: Nitecore P25 Smilodon
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

Dam porównanie dobry miernik a słaby miernik...

Podpinając dobry miernik przy testowaniu zasilania z baterii alkalicznych występuje jeden poważny problem - nie wiadomo jaki wynik podać -> napięcie i prąd za szybko spadają :D.

Podpinając taką UniT - podpinasz mierzysz i podajesz a nie spisujesz po 3-4 wyniki aby wyciągnąć średnią.
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
Awatar użytkownika
pawelsz

Post autor: pawelsz »

a jaki UniT bo one tanie dość są ?
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

Bawiłem się serią 33, potem 50 - bez specjalnego zachwytu - radośnie zakończyłem 1/2 roczną współpracę :).
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
ODPOWIEDZ