Zganiają tradycyjnie na pocztęLedowiczka pisze: Czyżby w DX w ogóle przestali realizować zamówienia?

Zganiają tradycyjnie na pocztęLedowiczka pisze: Czyżby w DX w ogóle przestali realizować zamówienia?
http://sledzenie.poczta-polska.pl/Paluch pisze:a pod jakim linkiem sie sprawdza w takim razie stan przesyłki?
The item (RB195585064HK) was posted on 4-Nov-2010 and is being processed for delivery to the addressee. - otrzymali przesyłkę
The item (RB195585064HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 6-Nov-2010. - przygotowują do wysłania
The item (RB195585064HK) left Hong Kong for its destination on 7-Nov-2010 - wysłano do polski
Skoro wysłane, to dlaczego ich obwiniasz? To wina poczty. Skoro rejestrowane potrafią iść kilka tygodni, to nie liczyłbym, że nierejestrowaną dostaniesz w mniej niż miesiącdarks86 pisze:Niestety, z dwóch pozostałych sklepów (priceangels, buyincoins) paczki dalej nie widać.
Ktoś to wytłumaczy? W końcu doręczenie czy nieudane doręczenie? W domu byli ludzie. Żadnego awiza nie ma.2010-11-10 19:22 Mysłowice 1 Doręczenie
2010-11-10 19:26 Mysłowice 1 Awizo
2010-11-10 19:26 Mysłowice 1 Nieudane doręczenie
Moje także w Polsce i czekam...evolucja pisze: Ktoś to wytłumaczy? W końcu doręczenie czy nieudane doręczenie? W domu byli ludzie. Żadnego awiza nie ma.
Nosz kurdebele, a miałbym jeszcze dzisiaj latarkę.
To jest błędne wytłumaczenie.Listonosz nie mógłby się rozliczyć z takiej przesyłki.A uwierz mi,wiem jak to działa w teorii i praktyce.TMK pisze:Moje także w Polsce i czekam...evolucja pisze: Ktoś to wytłumaczy? W końcu doręczenie czy nieudane doręczenie? W domu byli ludzie. Żadnego awiza nie ma.
Nosz kurdebele, a miałbym jeszcze dzisiaj latarkę.
Wytłumaczenie jest raczej oczywiste - poczta/listonosz wieczorem przed dniem wolnym "dopełnili" formalności, a paka leży sobie gdzieś na ich półce