Dla mnie opis jest niejasny: raz jest "oksydowana" a raz "trwała powłoka galwaniczna". Potem jest "jedna z najjaśniejszych latarek taktycznych w tym przedziale cenowym - siła światła do 90 lumenów na dobrych bateriach litowych" - po pierwsze 90 lumenów to nie tak znowu wiele, po drugie nie piszą tak naprawdę otwarcie, ze może to pracować na aku litowych, a tylko, ze jak by pracowalo to by tyle mialo.... Jesli nawet, to miałbyś dodatkowe koszty by kupić i akusy i ładowarkę do nich. A na zwykłych bateriach AAA będzie świeciło raczej niemrawo - na pewno nie da obiecywanych 90 lumenów skoro tyle ten supersprzęt może dać przy litówkach.
Z Twojego posta nie do końca wiem, co chciałbyś kupić - pewne pojęcie daje zaprezentowana latarka. Zakładając więc, że EDC znaczy dla Ciebie w tym przypadku małą, zasilaną z popularnych baterii AA lub AAA, beztrybową latarkę z aluminium mogę powiedzieć, że jest trochę chyba ciekawszych propozycji niz to co na tej aukcji.
Mam na mysli latarki o uniwersalnym zasilaniu, takie jak
Romisen RC-K4 lub
Romisen RC-KF.
Choć ja sam kupiłem sobie jako EDC
Ultrafire C3 Cree Q5 5-Mode z akusem 14500 (mogę więc używać jej bez przedłużki a mam odpowiednią jasność) i jestem bardzo zadowolony z jasności i trybów tego maleństwa. Jeśli na wypróbowanie jak świeci ze zwykłymi bateriami AA i z możliwością późniejszego przejścia na akumulatory litowe to mógłbyś kupić sobie
UltraFire C3 Mode-A Cree P4-WC 4-Mode 120-Lumen LED Flashlight (1~2*AA/1*14500) - osobiście kupiłem juz takie 3 na prezenty. Wprawdzie aby uzyskać zadowalającą ilość światła musisz używać jej z przedłużką i dwoma bateriami AA, ale nawet wtedy jej wielkość nie jest taka straszna... Cena 18.50 mieści się mniej więcej w określonym zakresie cenowym.
Pozdr.
Pikom