Ale teraz do rzeczy ! Przedstawiam wam krótki opis latareczki Sunwayman C10R ----210 Lumenów ( tak napisane na pudełku -wklejka) Nie 190 jak wszędzie !

Proszę przyjrzeć się samej Diodzie, identyczna jak w Thrunite Tn31 1360 Lumenów na srebrnej podstawce i dwa druciki widać nie jak w innych trzy

Na Diodach nie znam się aż tak bardzo ale nigdzie na internecie nie znalazłem zdjęcia z identyczną jak w mojej

Latarki sprzedawane są z reflektorem OP jak pomarańczy skórka a ja otrzymałem z gładkim ( Niestety )- W Ogóle uważam że SMO nie nadaje się do świecenia pod nogi

Jeszcze ta nazwa ! Torpedo – Espresso ! Wiadomo że jako facet Torpedę bym wolał z dużym biustem a tu na odwrót, wysłali z napisem Espresso i może właśnie ktoś na tym forum wie, czym nazwy różnią się ?
Pierwsze wrażenie CUDOWNA ! ! Naprawdę latareczka wygląda wspaniale ! Wygląd pierwsza klasa ! Przycisk we właściwym miejscu na górze jak w latarkach od wieków ! Zgrabna, dobrze wykonana ! Gdy przyglądałem się na zdjęciach przed kupnem miałem wrażenie że też przycisk jest jakiś stalowy czy carbonowy a tu gumka ! ! Jest gumowaty ale solidny myślę, używam już jej miesiąc nawet idąc do toalety ( Naprawdę ) !
Producent wyposażył ślicznotkę w funkcję powiadamiania o niskim napięciu zasilającego ogniwa i sprawdza się ! Faktycznie latarka świeci delikatnie coraz słabiej gdy mocy brakuje i zaczyna mrugać czerwona Dioda u dołu latareczki ! Czasem się pali światłem ciągłym a częściej mruga więc trzeba zmniejszyć moc i zgaśnie sobie na jakiś czas ! Można ją tak męczyć aż do padnięcia ogniwa

No i cena, 50-cio Procentowa Obniżka ( Nie mówili o tym w TV

No i ELEKTRONIKA

Dwa Akulutarorki od prawej PORAŻKA ! To tak przy okazji !- Promocja z LIDLA pojemności niewiele ale ładowanie ustalone na 7 godzin AA

Na zdjęciu poniżej umiejscowienie Mrugającego ostrzeżenia o niskim napięciu

Moja Opinia ! ! Odczucia sentymentalne ! !
Skusiła mnie wyglądem, a pustka w środku he he

Mój Thrunite TN31 jak przyglądam się identyczną diode posiada, krzałt, ilość drucików i srebrnego koloru podstawa -XML-2 U2

Na kartonie była wklejka o takim symbolu ale oderwałem z niewiadomych powodów ( Nerwy ! wywołane ilością Trybów )
Jest ich aż Trzy ! Plus dwa Najmniej znaczące SOS, STROBO !
Zacznijmy od wkładania Akumulatorka -skręcając głowicę Dioda musi mrugnąć dwa razy co oznacza że od tej pory nasz akumulatorek będzie Pilnowany ! ! Z Bateryjką to nie działa -nie sprawdzałem
Przytrzymanie włącznika to chwilowe uruchomienie światła a tryb stały to po prostu KLIK !
Przełączanie między funkcjami to albo przytrzymanie dłuższe na włączonej latarce lub szybki dwuklik !
Niewiele tam funkcji posiada Latareczka nowoczesna, dobrze poczytać na stronie producenta bo może zapomniałem o czymś lub moja mowa nie Inżynierska mało zrozumiała

Producent nie nasmarował gwintów,trzeba koniecznie to zrobić - uszczelki dodatkowe czy Holster w pudełku znajdziemy- instrukcje po Angielsku i karteczkę gwarancyjną a nawet reklamy kilku produktów serii Sunwayman.
Trzeba kończyć już bo zbliżamy się do drażliwego tematu ! Trzy funkcje świetlne w latarce o sporej mocy która po to zminiaturyzowana jest żeby przy sobie ciągle mieć jest w ogóle PORAŻKĄ ! Żeby gazetę czytać w nocy to LOW jeszcze ujdzie, ale będąc w środku pojazdu z zamiarem jego kradzieży trzymając ją w ustach oczywiście to widoczność jak na strzelnicy ! Wchodząc do pokoju w nocy to właśnie niskie LOW obudziło mi dziewczynę ! Uważam że latarki EDC które ciągle nam towarzyszą powinny mieć MULTUM konfiguracji lub regulacja płynną jak NITECORE EX11, który świecił Jaśniej, dalej , przy tym był mniejszy, zgrabniejszy, prosty i moletowanie w tym modelu PERFEKCJA !
Jeszcze uważam - że to umiejscowienie włącznika w Sunwayman jest naprawdę odpowiednie, i wygodniejsze niż z tyłu na dupce i każda latarka powinna mieć taki BLINKER dający znać o stanie baterii ! Niektórzy akusy po 40 złotych i więcej płacą za sztuke a można uwalić prawie natychmiast

Nagrzewanie się latarki słabo wychodzi, na full światła dla tego zastanawiam się czy driver nie dusi za bardzo mocy

Latarka jest świetna, ale do perfekcji brakuje Funkcji, mocy ( wierzę że można więcej ) i reflektora OP, Pozdrawiam