a może tak zrobimy sobie jakiś maly, prywatny ranking na największego debila, idiotę, gnoja....czy po prostu egoistę......największy pępek świata?
przepraszam za ciut mocny wstęp ale strasznie drażni mnie chamstwo, pod wszelaką postacią. Zapraszam do prezentowania TYLKO SWOICH fotek przedstawiających, nazwijmy to umownie BEZMYŚLNOŚĆ kierowców.
Zacznę od CZEGOŚ co spotkałem na drodze wózka z Hanią. Wychodziliśmy właśnie z parku, i przyznam, że miałem wielką ochotę poprzebijać oponki( i wezwać Straż Miejską) A mam czym. Może gdyby Hania nie marudziła...spieszyło się Jej do łóżeczka, może gdyby nie zatrzymał się swoim autem obok tego z fotki inny,Dobry Człowiek, by przepuścić nas przez to zasłonięte przejście...

...może dla zwycięzcy konkursu ufundujemy zrzutę na prawnika i sprawę sądową? A może postawimy kilka flaszek (spray-a) grafficiarzom i pokażemy fajny obiekt?Inne pomysły?
P.S. po tym parku bardzo często jeździ pewien Starszy Pan z wnukami-bliźniakami w wózku...ja ledwo przejechałem...On by się nie zmieścił....