ElSor pisze:To usuń stopke. W/g regulaminu również jest zakaz reklamy.
Jest zgoda administracji na powyższą reklamę z dnia 22 czerwca 2015r.
belushi pisze:To może rozszerzmy ostrzeżenia o propagowanie narkomanii, bo robione są światła do wzrostu roślin. Postów wiele, każdy hoduje "papryczki". Propagowanie przemocy, bo na sprzedaż ostatnio był baton ze światelkiem na końcu albo latarka z paralizatorem.
Jak sie psa chce uderzyć to kij się znajdzie zawsze.
To, że ponad 90% użytkowników forum nosi w majtkach potencjalne narzędzie gwałtu nie czyni z nas przestępców, podobnie jak pałka z latarką, latarka z paralizatorem czy światło do hodowli roślin. To, jak zostanie to wykorzystane zależy od posiadacza.
Elsor, użyję Twojego kijka

)
Reklama ale nie dla wszystkich.
A to jak wykorzystam zakupione dziś przez siebie 10 litrów spirytusu, 5 litrów wina, kanister whisky zależy tylko ode mnie.
Więc za co ostrzeżenie ? Przecież nie namawiam do picia, nie napisałem, że piję. Spirytus do czyszczenia styków, wino w pięknym gąsiorze- zbieram takie. Whisky - mam mydelniczke z takiej butelki, lampkę też sobie z takowej zrobiłem. Długo się wierci taka butelka, twarde szkło.
I nie chcę tu nikogo urażać personalnie- po prostu mam prośbe do forum, nie do człowieka.
Nie bierzcie tego osobiście do siebie. To forum jest jednym z fajniejszych na jakich jestem.
EDIT//
Manekinen pisze:belushi pisze:Manekinen, nie, myślę, że był to żart tak naprawde w Twoim przypadku i w przypadku nazwania Cie konfidentem.
Może i tak, ale w połączeniu z faktycznym ostrzeżeniem które później dostał, całość wygląda zupełnie inaczej.
No, faktycznie, słabo to wygląda jak ktoś nie zna tematu.
B