ma pięć ale SOS i stroboskop świeci zapewne pełną mocą
prawdę mówiąc na oko sprawia wrażenie bardzo solidnej

jest urocza
Ciężko mi doradzić coś konkretnego ponieważ osobiście nie używałem tych latarek

Moja kolekcja światełek jest raczej marna... Nie licząc starych żarówkowych zabawek made in usrr
Przydałoby się żeby ktoś posiadający światełko rowerowe z którego jest zadowolony polecił Ci jakiś swój model... Poczekaj może ktoś jeszcze odpisze i Ci coś poleci
Mogę tylko powiedzieć co ja mam na rower...
A więc na rower posiadam mam Bocialarkę jest to latarka domowej roboty zrobiona przez członka tego forum (dostępna na allegro) świeci światłem rozproszonym - odpowiednim na rower ponieważ oświetla także to co jest po bokach... Z uwagi na bardzo rozproszone światło raczej nie nadaje się do świecenia na dalsze odległości...
Posiadam starszą wersję ze serownikiem z trybami 10%-30%-100%
Ma jednordzeniową diodę SSC P4 (sporo ustępuje czterordzeniowej MC-E ale jest wystarczająca) przy zasilaniu pełną mocą czyli jakieś 1A poświeci 2h
(dla porównania dealextreme dla
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19466 podaje 2,3A to starczy na mniej niż godzinę)
Wracając do mojej bocialarki 30% wystarczy do jazdy po asfalcie ale do jazdy polną dróżka to te 30% świeci zdecydowanie za słabo trzeba używać 100% tu jednak te 2 godziny to troszkę za mało... Nowa wersja bocialarki posiada tryby 10%-40%-65%-100% (nie miałem jej jednak w ręku) myślę że takie 65% to dość optymalne rozwiązanie...
Chociaż nowa wersja podrożała pewnie miała w tym udział spadająca złotówka
Może w w komentarzach na dealextreme ktoś napisał jakie prądy pobiera latarka z ogniwa przy poszczególnych trybach i jak długo świeci... dzięki temu będziesz dokładnie wiedział jakie ma tryby
w uproszczeniu można powiedzieć że jeśli latarka pobiera prąd 1A przy akumulatorku 2200mAh (2,2A) to powinna poświecić troszkę ponad godzinę
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)