Witam wszystkich,
widziałem, że czasem w driverach własnej produkcji wykorzystujcie AMC7135. Przejrzałem jego notę i stwierdziłem, że mi też by się ów przydał. Jednak mam pytanie - skąd je bierzecie? Kupujecie płytki (np. na DX - KLIK ) i potem je wylutowujecie czy jakoś inaczej?
Jeśli ktoś ma przypadkiem (3 - 5szt) to chętnie kupię.
pozdrawiam
AMC7135 - skąd?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
wielkie dzięki fluxor, jakoś wcześniej nie znalazłem. Swoją drogą trochę drogo, wychodzi z przesyłką ponad 4zł za sztukę... na DX niecałe 2zł jak policzyłem, tylko że jest ich za dużo no i czas przesyłki
ehhh no trudno... albo rybki albo akwarium
pozdrawiam

pozdrawiam
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Dokładnie, kupuje się na DX takie czy inne driverki i wylutowuje. Wychodzi poniżej 1,70 za sztukę. Na KAI też jest sporo. Tutaj wyjdzie Ci po około 1,40 zł/szt. + przydatne pcb i diody, możesz podzielić się zawsze z kolegami
Ostatnio szybko dość wysyłają, poniżej 14 dni od zamówienia masz na biurku.

tak też myślałem o tych z DX, tylko ostatnio moje zaufanie do nich trochę spadło, bo o ile 1wsza przesyłka szła równe 14 dni to druga już czwarty tydzień i jeszcze nie ma
Chyba że spróbuję zamówić z KAI bo rzeczywiście bardzo tanio wychodzi... no nic, jeszcze pomyślę. Jak będę miał nadmiar na sprzedaż to dam znać
Aha, i rozumiem, że na KAI zamawia się podobnie jak na DX?
pozdrawiam

Chyba że spróbuję zamówić z KAI bo rzeczywiście bardzo tanio wychodzi... no nic, jeszcze pomyślę. Jak będę miał nadmiar na sprzedaż to dam znać

pozdrawiam
Tak, na KAI zamawiasz identycznie jak na DX, płatność PayPal, tylko koperta przychodzi biała 

Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)