Jak myślicie, może być to coś dobrego i ile czasu szacunkowo może świecić taka czołówka? Widziałem że zachwalacie Skilhunt H02 New , ale zastanawiam sie nad tą powyżej, co myślicie??
Pozdrawiam
P.S Dodam że potrzebuje mocnej czołówki do tatrzańskich noncych wypraw
Ta obudowa w życiu takiej ilości ciepła nie odprowadzi. Nie wspominając, że z 6xXM-L T6 uzyskasz w porywach 6000lm. Poza tym przy 4x18650 chińskich baterii będziesz miał 8.4V i 4400mAh lub 4.2 8800mAh, a nie nierealne 8.4V i 9600mAh.
Rozumiem, że te 12000 lumenów jest przesadzone, ale czy warto kupować, ogniwa mogę wymienić i tak by pasowało bo wolałbym z zabezpieczniem, Pytanie czy warto w to isc waszym zadniem, bo jest dość mozna nie ma co ukrywać.
A ma ktoś może kod promocyjny na skilhunta albo nitecore z bangood albo ali express, ewentualnie z gearbest?? Korzystajac z okazji czym sie różni H02 New od H02r??
Zdecydowałem sie na Nitecore HC30 warm white, czekam tylko na kod I Pewnie zamówie też tą Lii-100 , pytanie tylko o ogniwa, polecacie jakieś?? Wolałbym zabezpieczone, bo to pierwsze moje baterie litowo jonowe