A propo, świeciłem sobie wczoraj lampą na XR-E po ścianach, jedną z prądem na diodach 0,55A i drugą 1A i choroba nie bardzo widzę różnicę

WitamLedowiczka pisze:przy 700 nm ok. 200% tego, co przy 350 nm.
A ja Ci powiem, że widać małą różnicę pomiędzy 350mA a 1A...Liro pisze:świeciłem sobie wczoraj lampą na XR-E po ścianach, jedną z prądem na diodach 0,55A i drugą 1A i choroba nie bardzo widzę różnicę
Pyra pisze:A ja Ci powiem, że widać małą różnicę pomiędzy 350 mA a 1A...
WitamLedowiczka pisze:Pyra napisał:
A ja Ci powiem, że widać małą różnicę pomiędzy 350 mA a 1A...
A na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Moje "wypociny" odnosiły się do tej wypowiedzi:Ledowiczka pisze:Pyra: A, takie buty! subiektywnie znaczy?
gdzie były brane pod uwagę właśnie subiektywne odczucia jasności przy określonych warunkach......Liro pisze:A propo, świeciłem sobie wczoraj lampą na XR-E po ścianach, jedną z prądem na diodach 0,55A i drugą 1A i choroba nie bardzo widzę różnicęCo by dowodziło że napędzanie diody "na maxa" nie ma większego sensu.
Od tego forum, aby sobie w kulturalny sposób wszelkie niejasności wyjaśnićLedowiczka pisze:Pyra: Masz rację, to nieporozumienie, bo Ty pisałeś o diodach białych, a ja miałam na myśli czerwone.
W prawym górnym rogu każdego posta masz przyciski "edytuj" i "X", ten drugi kasuje posta, tylko po co? Temat może zatracić sens, a ktoś może kiedyś skorzystać z naszej wymiany myśliLedowiczka pisze:Pyra: Ok, tamten temat dotyczył kolorowych, czerwonych diodek.
Czy możesz mnie przy okazji oświecić, jak się usuwa zbędny post? I usunąć te swoje już niepotrzebne?
Tamte posty już przeniosłem w "bezpieczne miejsce".Ledowiczka pisze:Pyra: co to za "wymiana myśli", jeśli się trafił błąd literowy, wynikający z pośpiechu?
Nie mam żadnego krzyżyka w prawym górnym rogu, tylko 'Edytuj', jedynie przy ostatnim poście widzę ten krzyżyk.