Zapomniales nicku i hasla? Nie wejdziesz na forum!
Zapomniales nicku i hasla? Nie wejdziesz na forum!
Witam
Przed chwila chcialem sie zalogowac na moje stare konto na swiatelka, do ktorego nie pamietalem nawet nicku. Oczywiscie sprawdzilem maila i znalazlem info o aktywacji konta od swiatelek, ale nie znalazlem w tym mailu swojego nicka. Aby jest on potrzebny do odzyskania hasla.
Moja propozycja:
Edytujcie formularz maila powitalnego, tak, aby zawieral on nick uzyty podczas rejestracji.
Problem rozwiazalem, dzieki linkowi aktywacyjnemu w mailu, ktory zawieral ID mojego konta, ale nie moglem zobaczyc profilu nie bedac zalogowanym, wiec bylem zmuszony do zalozenia nowego konta, tylko po to, aby zobaczyc swoj profil:P
Przed chwila chcialem sie zalogowac na moje stare konto na swiatelka, do ktorego nie pamietalem nawet nicku. Oczywiscie sprawdzilem maila i znalazlem info o aktywacji konta od swiatelek, ale nie znalazlem w tym mailu swojego nicka. Aby jest on potrzebny do odzyskania hasla.
Moja propozycja:
Edytujcie formularz maila powitalnego, tak, aby zawieral on nick uzyty podczas rejestracji.
Problem rozwiazalem, dzieki linkowi aktywacyjnemu w mailu, ktory zawieral ID mojego konta, ale nie moglem zobaczyc profilu nie bedac zalogowanym, wiec bylem zmuszony do zalozenia nowego konta, tylko po to, aby zobaczyc swoj profil:P
- Calineczka
- Kontakt:
Konto nie zostalo usunięte, natomiast postów nie mogłem znaleźć, ponieważ nic nie pisalem wczesniej:P Teraz dopiero zbieram się, aby coś napisać. ale jeszcze trochę. Nowe konto... ale to juz miałem przypisane do maila, do ktorego jestem bardzo przywiązany.
Nie można przypadkiem ustawić szablonu wiadomości powitalnej, tak aby zawierała nick?
Konto z pierwszego posta oczywiście można już usunąć;)
Nie można przypadkiem ustawić szablonu wiadomości powitalnej, tak aby zawierała nick?
Konto z pierwszego posta oczywiście można już usunąć;)
Pewnie mozna... tylko trzeba to ponawiać / modyfikować za każdym razem przy aktualizacji forum do nowej wersji. A biorąc pod uwagę fakt, że to pierwszy zgłoszony przypadek na ponad trzy lata działania forum, to zdaje się być małym problemem... Bez urazy oczywiściekPietrzak pisze:Nie można przypadkiem ustawić szablonu wiadomości powitalnej, tak aby zawierała nick?

Pozdr.
Pikom
Pikom