Czytam już trochę na temat lampek na rower i w prawie każdym temacie co innego polecacie i już trochę zgłupiałem. Generalnie zależy mi na tym, aby lampa przednia nie była jakichś kolosalnych rozmiarów.
Będę jej używał głównie do jazdy po mieście, jednak po lesie itp też będę jeździł i chciałbym, aby sprawdziła się w każdych warunkach.
Najlepiej jakby była na akumulator i chyba zapasowy też by się przydał, więc proszę też o doradzenie jakiejś ładowarki z wejściem europejskim i możliwością ładowania dwóch sztuk naraz.
Myślałem nad zakupami w tym sklepie DX, więc jakby ktoś jakiś zestaw chciał zaproponować, to poproszę o linki.
I najważniejsze, żeby nie trzeba było przy niej czegoś zmieniać i "ulepszać", chcę kupić i używać takiej jaką dostałem

A co do ceny to myślę, że tak już maksymalnie 200zł, jednak w ok 150zł myślę, że coś z czego będę zadowolony się znajdzie.
Co do lampy z tyłu, to zależy mi na czymś takim, żeby cena/jakość była dobra. Jedyne na co zwróciłbym uwagę, to solidne mocowanie, ponieważ już kilka lampek zgubiłem po drodze...