Od razu powiem, że jestem kompletnym laikiem, więc jeśli będą jakieś wyjaśnienia, to proszę tak żebym zrozumiał

Zastanawiam się nad kupnem takiego zestawiku jak w temacie. Na razie orientuję się ile trzeba wydać na coś, co będzie miało jakiś wyraźny efekt w porównaniu do Mactronica Dif-1w

Zacznę od tego co sam znalazłem - ładowarka + akumulator 18650. Nadaje się? Finanse mam ograniczone i zastanawiam się czy wystarczy jeden akumulator czy nie - ale to będzie uzależnione też od tego na ile wystarczy taki jeden, czyli głównie od rodzaju latarki. Najwyżej potem zastanowię się czy będzie potrzebny drugi.
Teraz uchwyt - w zasadzie nie ma co się rozpisywać - byle się trzymało i nie było drogie.
I najważniejsza kwestia - latarka. Jakiegoś miecza świetlnego nie potrzebuję, chociaż przy tych pieniądzach i tak bym nie dostał

Za samą ładowarke i akumulator jest 40-45zł. Powiedzmy, że zostaje 100 na latarke+uchwyt, ale to na prawdę ostateczna ostateczność. 60-70? Fajnie by było.
To chyba tyle - troszkę się rozpisałem, ale jak się wydaje pieniądze, bądź co bądź dla mnie duże to trzeba wszystko rozważyć.
Liczę na pomoc, pozdrawiam