a i jeszcze dodam że tylko polskie sklepy i aukcje

Wcale się nie dziwię, w końcu trochę się na tym znamyDNF pisze:Wydaje mi sie, ze kolega Wolfj23 potraktowal nas jak doradzcow do latarek...
Nie każdy zna zasady dobrego wychowaniaDNF pisze:Pierwszy post i nawet sie nie przywital.
A to juz zalezy od siły świecenia, z dobrym sterownikiem to i parę dni można, ale nie za 70zł.DNF pisze:Na 1AA za dlugiego czasu swiecenia nie bedziesz mial.
nie wsponimiałem że na 1 AA mówiłem tylko o rozmiarach ogniw "zasilanie akumulatorki AA lub AAA" są przecież inne np. CR123 wspomniałem o typie ogniw ponieważ zakup latarki innej niż na AA i AAA zmusiłby mnie do zakupu akumulatorków i specjalnej ładowarkiDNF pisze:Witam.Na 1AA za dlugiego czasu swiecenia nie bedziesz mial.
To tyle z mojej strony
Widziałem na all...o taką przeróbkę za 79,99 + wysyłka. Sprzedający deklaruje, że zamontowana jest dioda cree Q5 i 16-to trybowy sterownik (chyba AMC) - nie wiem, na ile jest to zgodne z prawdą.wolfj23 pisze:Ostatecznie postanowilem wydac wiecej - w sobote zamowilem Bocialarka SSC U
A mozecie polecic mi jeszcze cos tym razem na standardowe akumulatorki 3xAAA albo 4xAAA? tym razem rowniez ~70-80zl?
Dziekuje za rade na razie i tak wstrzyman sie z zakupem (3x AAA wlasciwie miala byc dla brata bo takiej on potrzebuje) na razie pozycze mu bocialarke...Bocian pisze:bo długo nie pociągnie...