Witam.
Mam bana na dział sprzedam za brak [s] przy rozpoczynaniu tematu. Pretensji nie mam do nikogo bo to moja wina. Jednak mam pytanie - na jak długi czas taki ban jest przyznawany ? Mija już z dobre 2 - 3 miesiące i ciągle jestem zablokowany...
Ban na dział sprzedam - pytanie.
Witam
skaktus pisze:Dzięki, jeszcze nic nie planowałem sprzedawać itp, ale znalazłem błąd w jednym ogłoszeniu i chciałem napisać w temacie a tu klops.
Dziwne wnioski wyciągasz z wypowiedzi, zaiste dziwne...ProLight pisze:skaktus Bo to jest po to żebyś mi na PW pisał co masz do sprzedania...
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
ProLight - dział techniczny to nie miejsce na tego typu pogaduszki. Skaktus napisał prośbę, administracja podjęła stosowne działania. Koniec tematu moim skromnym zdaniem. Zamykam.
Jak ktoś chce sobie poplotkować nie wiadomo o czym, pogadać od rzeczy albo w ogóle pofilozofować, to są inne miejsca w sieci niż dział techniczny tego forum...
Jak ktoś chce sobie poplotkować nie wiadomo o czym, pogadać od rzeczy albo w ogóle pofilozofować, to są inne miejsca w sieci niż dział techniczny tego forum...
Pozdr.
Pikom
Pikom