Pozdrawiam.
A to mnie najbardziej "interesi"midi pisze: kontrola stanu aku i inne fajne funkcje. Co tu więcej pisać , zdjęcia pokazują resztę.
Szeregowe połączenie diod to bardzo dobry pomysł. A zasilić to najlepiej przez driver na AX2003.piaseq pisze:Podepnę się pod temat bo chciałem zbudować szperacz 3xXML do samochodu. Nie mam pojęcia jaki sterownik do tego użyć. Chciałem, żeby był bez trybów. Proste on/off byle tylko diody świeciły na 100%. Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie ale chciałem diody podpiąć szeregowo. Oczywiście zasilanie z instalacji samochodu 12V. Macie na oku taki driver? Może Midi znasz coś co będzie dobre do takiego rozwiązania?
Z tego co tam czytam to faktycznie właściwe rozwiązanie. Pytanie tylko co z tym zrobić bo to sam układ. Musiałbym zrobić własny sterownik na nim. Może jest gdzieś gotowe rozwiązanie do kupienia?pier pisze:Szeregowe połączenie diod to bardzo dobry pomysł. A zasilić to najlepiej przez driver na AX2003.piaseq pisze:Podepnę się pod temat bo chciałem zbudować szperacz 3xXML do samochodu. Nie mam pojęcia jaki sterownik do tego użyć. Chciałem, żeby był bez trybów. Proste on/off byle tylko diody świeciły na 100%. Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie ale chciałem diody podpiąć szeregowo. Oczywiście zasilanie z instalacji samochodu 12V. Macie na oku taki driver? Może Midi znasz coś co będzie dobre do takiego rozwiązania?