No widze ze uzywamy te same drukareczki:)
Ja zmieniam jedynie krycie na wieksze.
Tak. Ja dociskam wzor sciezek zelazkiem przez kartke papieru.
Widze, ze calkiem dobrej jakosci zasilacz laboratoryjny sobie zrobiles. Dziala?
Pozdrawiam
DNF
Póki co płytka polutowana, muszę kupić jeszcze tylko duży radiator, i części takie jak gałki na potencjometry, gniazda, włącznik i tym podobne i poskładać to do kupy. Porządny zasilacz się przyda, tym bardziej że od 2 lat leży mi w domu nowy transformator 24V 4,1A, który miałem za darmo, dużą obudowę plastikową też mam bo kupiłem kiedyś na inne urządzenie ale do dziś jest nawet nieotwarta. Miałem tylko dylemat, który z dwóch zasilaczy znalezionych na Elektrodzie wybrać. Chyba nawet jeszcze dziś wykonam płytkę miernika lcd do tego zasilacza.
No to fajnie:) Ja sie moze kiedys w koncu zabiore za niego:) Mam dwa fajne trafka 24V i prawie 7A wydajnosci, wiec sobie skrece calkiem niezly zasilacz..ale najpierw musze ukonczyc wszystkie inne rozpoczete projekty.
Miernik bedziesz mial na wyswietlaczu LCD i na procku czy na ukladach ICL z na wyswietlaczem LED?
Pozdrawiam
DNF
Miernik będzie na Atmedze8 i wyświetlaczu LCD 2*16, mam taki wyświetlacz na stanie bo kiedyś już zakupiłem z myślą o zasilaczu. Konstrukcja miernika ze strony elfly.pl.