Nie wiem gdzie taki temat pasuje, więc ewentualnie proszę o przeniesienie.
Mam taki dylemat dotyczący czołówek. Mam dwa Mactronic'i, tytułowy HLS-K1 i Epic.
Epic świeci bardzo ładnie: daleko i wąsko jak i blisko i szeroko. Czy jest sens bawić się w przerabianie HLSa tak aby świecił trochę mocniej i szerzej a krócej, czy też kupić HC50, a Epica dac kobiecie? Odpowiadając, bierzcie proszę pod uwagę to, że sam nie będę modyfikował tylko musiałbym to zlecić komuś. Z tym że z HLSem też nie chciałbym się rozstawać, jest ze mną od kilku ładnych lat i chciałbym mu dać jakieś drugie życie

Wiem że najlepszą odpowiedzią jest: modyfikuj ale też i kupuj Nitecore'a.
Proszę zatem o informacje ile by mnie kosztowała modyfikacja tej latarki, biorąc pod uwagę następujące rzeczy: dioda o odcieniu ok. 5000K, optyka dająca szersze światło w stosunku do oryginału (na zasięgu mi nie zależy). Oryginał, wg. producenta, daje maks ok. 80 lumenów, jak po przeróbkach byłoby to maks ok. 120-150 lumenów szerszego światła to byłbym bardzo zadowolony (ale może być też i więcej

A jeżeli ktoś chciałby się podjąć takiej modyfikacji to proszę o kontakt na PW. Jak się zdecyduję, to będę się kontaktował z wybraną osobą.