Ciekawa czołówka, chinski klon Nitecore HC50
postanowiłem zaryzykować i nabyć jedną z tej aukcji :
LINK ALI
Dotarła do mnie dziś a że jestem w pracy jeszcze to na razie pierwsza skromniejsza cześć recenzji.

Na pierwszy rzut oka wszystko ok, po wsadzeniu samsunga z rozbiórki działa samo światełko jak i układ odpowiedzialny za czujnik ruchu. Czołówka ma tylko jeden tryb i to dość mocny(barwa zimna ale nie trupia), wieczorem podeśle porównanie jak świeci z rayfall i skilhunt'em.
Co do spostrzeżeń z wnętrza:
Układ sterowania znajduje się na jednej płytce wraz z diodą , na razie nie mam pomysłu jak wyciągnąć układ w całości- jest on utwierdzony w części ze sprężynką "+" może jest ona klejona do obudowy (oby, i oby nie za mocno) w każdym bądź razie "z ręki" nie idzie odkręcić, z chłodzeniem szału nie będzie bo na obudowę czołówki raczej nie jest przenoszone w żaden sposób...

Sprawdzę optykę tir pod cree xp-g/l czy pasuje w miejsce obecnej, Warto by było wymienić diodę na coś wydajniejszego i wrzucić sterownik z sensownymi trybami pracy, natomiast nie będzie to raczej proste.
Konstrukcyjnie się producent nie popisał bo można było by chłodzenie diody zapewnić poprzez sciągnięcie anodyzacji z obudowy nad obecną diodą i tam ulokowanie podłoża z ledem - wtedy ciepło byłoby przekazywane na sporą powierzchnie obudowy, można by spróbować wstawić tam podłoże o dużej średnicy ale nie wiadomo czy gwint elementu z optyką złapie te 2-3mm gwintu mniej ....
Relacja z terenu ustawienia aparatu :
- F/3.2,
-czas naświetlania 4,5 sek.
-ISO200,
-WB światło słoneczne
Klon Nitecore 1,05A

no name 2.1A z ebay t6 4c optyka 38st

Rayfall HS2L 1,7A t6 4c

Skillhunt h02 2,2A

Sterownik czołówki z tematu daje w diodę 1.05A