Sam mam C8 podkręconą przez Dariusza do 3,6A i szczerze polecam. Wypas wersja: programowalny sterownik, XM-L2 neutralna biel, miedziane podłoże i szybka z powłokami, do tego w cenie poniżej $50.

Podaj konkretne liczby i można będzie porozmawiać na ten temat.phantom pisze:sporo więcej ciepła.
Czy faktycznie byłaby ona lepszym wyborem niż XinTD, podoba mi się w niej wyłacznik boczny. Jestem ciekawy ,który jest bardziej niezawodny (porównując tym w "dupce"). No i na wallbuys ta wersja jest wyprzedana (tylko tam znalazłem tego YEZL-a)Jako, że trzeba się do jutra zdecydować to namieszam autorowi w głowie latarką, o której nikt nie wspomniał: YEZL Y3. Kosztuje 30$, ma XM-L2 i fajne tryby zmieniane przyciskiem z boku
A ja z uporem XinTD X3dsk pisze:W takim razie Convoy C8 za ok. $15 albo XinTD C8 za ok. $30 pozytywnie Cię zaskoczą skupieniem. XinTD X3 skupienie ma lepsze, ale tak jak pisze Dariusz70, żeby wykorzystać jej potencjał dobrze byłoby włożyć 26650. Inaczej będziesz miał grubaska z wąskim akumulatorem w środku.
Tej na środku owszem mogło by nie być, chociaż i tak nie ma to wpływu na leda, powierzchnia styku MCPCB z pigułą jest mocno wystarczająca do odprowadzania ciepła, pad termalny diody ma duużo mniejsza powierzchnię i to on jest wąskim gardłem oddawania ciepła.Saud pisze:Te dziury nie powinny tu mieć miejsca ... taka jest moja opinia